Ce va fi nou in noua versiunea 6.0.0 ?

0 Comments

Dupa versiune peste versiune, buguri peste buguri si alte mici probleme intampinate dea lungul acetui timp, am reusit sa stabilim o versiune stabila mai interactiva ca cele precedente, si tot odata calitate si profesionalism la un nivel moderat avand in vedere faptul ca acest proiect este privat si nu sustinut sau lucrat de vreo echipa.

MASINILE

In versiunile precedente am tot incerat introducerea autoturismelor, posesia lor si uzarea acestora, dar sa dovedit o accelerare iar ideea nu a fost cum ne asteptam. Dupa o perioada am reusit sa stabilim un sistem de AUTO adecvat incat masinile pot fi conduse si chiar lasate in orice locatie disponibila in joc, avand pozitia lor separata de jucator, in alte cuvinte poti pleca cu masina si te poti intoarce cu taxiul.

Design-ul lor cat si interiorul au fost lucrate si adaptate stilului de joc. Orice detaliu foarte bine detaliat iar interiorul cu diverse optiuni precum. START/STOP motor, muzica, navigatie si lumini.

Momentan pentru verificarea acestora si nu a implica creearea bugurilor imense, ne-am restrictionat la 2-3 modele de masini care dupa decursul lor in noua versiune este perfecta si stabila, vor fi adaugate ulterior alte modele LOW & HIGH cost in fiecare actualizare.

Categories:

Lasă un răspuns